BUSINESS

Bisnes ni sbhg drpd idop aku klo korunk nak taw sbnrnye .
Dah bnyak bisnes aku cebur tp satu pon aku lekat secara kekal lg ng bisness tu .
Sbb nak cari pnglmn dulu mngkin .
Actually , mase aku form 4 n 5 , aku rse itu mase kegemilangan aku .
Mase mula2 buat bisnes maybe rase itu yg terbaik dlm idop walopon seminggu dpt 400-500 .
Bg aku ok lah jugak sbb msih skula ann . Jual one drop perfume je pon , but its ok for the first time .
Then skrg nie aku tgh bljr di sem 1 , aku rse bis yg plng relax n baik bg part time is burger .
Tgk lah dulu klo ade rezeki aku bkak satu hari nnt , bukan untuk sara idop buat selama nye . haha . :D
Just duit yg aku dpt itu buat modal untuk bukak syarikat , doakn yee .
Nntkan syrikat anak melayu dr cheras . haha .

#skrg nie pkol 4 pagi aku update blog , so sikit je lah aku update .

1 comment:

Fadhilah cosmos said...

yay sudah update~ hehe. uu byk tu dpt 400-500 seminggu. abis tu skrg dh x rmai beli ye?